Met bijna drie decennia ervaring aan zowel klant- als bureauzijde, ben ik een doorgewinterde communicatie-expert. Mijn rol als senior communicatieprofessional, trainer en mentor stelt me in staat om een breed scala aan complexe interne en externe communicatievraagstukken en issuemanagement aan te pakken. Sinds 2021 ben ik actief als docent Communicatie aan de HU en vanaf 2023 als docent aan de Hogeschool van Amsterdam. In juni 2023 ben ik begonnen als bestuurslid bij Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Met één doel, namelijk samenwerken aan de toekomst van effectieve communicatie.

Mijn aanpak is pragmatisch en functioneel met een doel: merkbare resultaten realiseren.

Ik geloof in samenwerking van experts en mijn kracht zit in het bewaken van de gekozen communicatiestrategie. Daarbij gebruik ik graag mijn netwerk van ervaren professionals op het gebied van copywriting, event-organisatie, marketing, communicatieplanning en audiovisuele middelen.